Een jarenlange inzet belonen wij met een VIP-installateursprogramma. Deze samenwerking tussen BWT en de VIP-installateur heeft meerdere doelen. Een van de voordelen is dat je zowel van online als offline ondersteuning kunt genieten.

Informatie

Via een offline platform krijgen  installateurs toegang tot technische fiches, handleidingen, persberichten en fotomateriaal. Daarnaast kunnen de Silver en Gold installateurs gebruik maken van een printservice waarmee je, brochures en flyers kunt personaliseren met je eigen adresgegevens. De Bronzen installateurs kunnen ook van deze service gebruik maken, maar dan wel betalend.

Communicatie

BWT wil kandidaat bouwers en verbouwers met installateurs in contact brengen. Je wordt als VIP-installateur vermeld op de BWT-website.

Opleidingen

Test je kennis over waterbehandeling gratis via het online platform. Schrijf je snel en eenvoudig in voor een theoretische of praktische cursus en houd zo je kennis up to date. Naast de theorie krijg je ook inzicht in het programmeren van de BWT-toestellen.