Ben je een leergierige installateur en heb je ervaring in sanitair of centrale verwarming? Dan ben jij de persoon die in aanmerking komt voor de opleidingen georganiseerd door  BWTaqademy.

Het aanbod bestaat zowel uit theoretische als praktische opleidingen die waterbehandeling voor sanitaire toepassingen omvatten. Hiermee kunnen installateurs met waterbehandelingservaring zich omscholen tot experts. Starters leren de kneepjes van het vak van professionele BWT-technici en verkopers. Zowel liefhebbers van theorie als praktijk komen tijdens de dagopleiding BWT aan hun trekken!

De opleidingen duren een halve dag en kosten 45euro. De lunch en het cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen. Als BWT VIP-installateur krijg je jaarlijks gratis opleidingen aangeboden.

Schrijf je in voor één van de BWT-opleidingen:

Extra persoon 1
Extra persoon 2
Extra persoon 3
Extra persoon 4

Bedankt voor uw interesse voor een opleiding niveau 2. Met onderstaande vragenlijst peilen wij naar uw algemene kennis van waterbehandeling. Hierdoor kunnen wij onze opleiding beter op uw noden afstemmen. Bedankt om even de tijd te nemen om deze vragenlijst in te vullen.

Door op “verstuur” te klikken, ga ik akkoord met de privacyvoorwaarden